لیست اختراعات مصطفي مصطفائي
دستگاه برش ميليمتري لايه نازك ميوه به حوزه كشاورزي و مهندسي مكانيك مربوط مي باشد. اين دستگاه داراي يك شاسي اصلي بوده كه در قسمت پاييني آن دو فك متغيير با قابليت بازوبسته شدن جهت ثابت نگه داشتن ميوه در هنگام برش مي باشد. در زير شاسي يك كارتر قرار دارد كه لايه هاي برش خورده بر روي آن مي افتد. در بالاي شاسي اصلي، دو شاسي فرعي عمودي قرار دارد و جهت نگه داشتن محور مندرج شياردار استفاده شده است كه در دو طرف آن ياتاقان، جهت سهولت در حركت چرخشي هنگام برش قرار دارد. بر روي محور مندرج شياردار، دو بازوي فرعي هست كه اين بازوها از يك طرف حامل مولدالكتريكي(آرميچر) و تيغه هاي دايره اي بوده و از طرف ديگر داراي پايه هاي لوله اي توخالي بوده كه محور مندرج شياردار در داخل آن است. اين پايه پيچ خور بوده كه پيچ ها براي تثبيت موقعيت بازوها در داخل محورشياردار ميباشد. براي برش با روشن شدن منبع تغذيه، تيغه هاي دايره اي دوران مي كنند و پس از اندازه دهي، دستگاه آماده برش بوده كه اپراتور با جابجا كردن دستگيره كنترل برش كه به محور مندرج شياردار متصل است و حركت آن، اقدام به برش نمايد.
سامانه توليد پيوسته بيوديزل با كمك ريز موج و ميدان مغناطيسي در زمينه علوم كشاورزي، شيمي، مكانيك و مهندسي برق ميباشد. از روش ترانس استريفيكاسيون به منظور توليد بيوديزل با كمك ريز موج و ميدان مغناطيسي استفاده شده است. در عصر حاضر استفاده از سوختهاي فسيلي به شدت رو به افزايش است. سوختهاي فسيلي در آينده اي نزديك تمام ميشوند و با توجه به تجديد ناپذير بودن اين سوختها بايد به دنبال جايگزينهاي مناسبي براي اين سوختها بود. سوخت بيوديزل با توجه به زمينه زيستي و تجديد پذير بودن آن ميتواند جايگزين مناسبي براي سوختهاي فسيلي باشد. سوخت بيوديزل از تركيب روغنهاي گياهي، روغنهاي جانوري و پسماند اين روغنها با الكل به دست مي آيد. رايج ترين و پر كاربرد ترين روش براي به انجام رساندن اين واكنش، ترانس استريفيكاسيون ناميده ميشود. واكنش ترانس استريفيكاسيون به منظور تغيير در اين روغنها و بهبود شرايط آنها صورت ميپذيرد. اين واكنش در شرايط عادي بسيار به كندي صورت ميگيرد و اين مساله يك عامل محدود كنده در فرايند توليد بيوديزل است. براي رفع اين مشكل استفاده از امواج ريز موج در حضور كاتاليزور ميتواند واكنش ترانس استريفيكاسيون را سرعت ببخشد. جهت سرعت بخشيدن به اين فرايند و همچنين رسيدن به درصد تبديل بيشتر از يك ميدان مغناطيسي خارجي قبل از ورود مواد به داخل اجاق مايكروويو استفاده ميشود. لازم به ذكر است توليد بيوديزل با روش غير پيوسته از اسكيل صنعتي به دور بوده و مختص كارهاي آزمايشگاهي است، بدين منظور از راكتور پيچه با تعداد پيچه مشخص در داخل مايكروويو ودست يابي به سامانهي توليد پيوسته بيوديزل با كمك ميدان مغناطيسي و رسيدن به درصد تبديل بالاتر اقدام به انجام اختراع حاضر شده است. اين سامانه به طوري طراحي شده است كه بتواند به اسكيل صنعتي بيشتر هماهنگ و نزديك باشد. ميدان مغناطيسي مورد نظر براي اين تحقيق با استفاده از يك سيم پيچ كه به دو سر آن جريان برق اعمال ميگردد توليد ميشود. براي تقويت توان مغناطيسي از هستههاي فلزي كه سيمپيچ به دور آن پيچيده شده است استفاده خواهد شد. جهت محاسبه و طراحي توان مغناطيسي از رابطه 1 استفاده خواهدشد. با تغيير دادن جريان اعمالي به سيم پيچ، شدت ميدان مورد نظر به دست آمده و طي محاسبات سطوح مختلف ميدان به دست خواهد آمد. B= (μ *N *I)/L اين سامانه با توجه به اين كه سامانه اي پيوسته است مي بايست براي دست يابي به مدت زمان تابش ريز موج بر هر كدام از نمونه ها محسباتي انجام گيرد. جهت دست يابي به سامانه پيوسته براي توليد بيوديزل از يك راكتور پيچه اي با استفاده از سيلنگ تفلوني با ضريب گذردهي امواج بسيار عالي و مقاوم به گرما براي درست كردن پيچه استفاده شده است.
بر اساس اين طرح آب شور وارد مخزن آب شور تعبيه شده در داخل سامانه شده و توسط سيستم پيش گرمايشي و كنترل دماي آب شور ورودي، پيش گرمايش شده بعد از رسيدن به دماي بهينه، در اين دما ثابت نگهداشته شود. سپس المنت هاي تعبيه شده داخل كانال هواي داغ فعال شده و توسط فن (دمنده) از طريق كانال هواي داغ وارد سامانه اصلي مي شود. پس از آنكه دماي داخل سامانه به مقدار بهينه مدنظر رسيد، كريستال هاي پيزوالكتريك عامل ايجاد امواج فراصوت كه داخل مخزن آب شور جايگزاري شده اند، شروع به كار نموده و باعث اتميزه شدن آب شور و توليد بخار سرد مي شوند. بخار سرد توليد شده توسط دمنده ديگري به سمت بالا حركت داده شده و با هواي داغ ورودي برخورد مي كنند. بعد از طي مسير داخلي سامانه، آب نمك زدايي شده از طريق خروجي سامانه دريافت مي شود و مقدار پساب با ميزان شوري بالا از طريق خروجي كف سامانه، از سيستم خارج مي شود.
موارد یافت شده: 3